Classes

Mik-le-Chef levert u een totaalpakket aan catering en diensten. Kwaliteit, flexibiliteit en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel!

Masterclass voor uw medewerkers


Wilt u uw keukenmedewerkers bijscholen, of wilt u dat ze nieuwe technieken leren en gaan gebruiken? Dat kan ik voor u oplossen. Hier kunnen we kijken naar hoe uw medewerkers te werk gaan en hoe we hun werkzaamheden kunnen verbeteren.

Dit kunnen we doen doordat ik als gastchef enkele dagen mee zal werken in de keuken, en ze waar mogelijk instrueren en motiveren.

Mik le Chef heeft een brede culinaire ervaring opgebouwd, zowel gastronomisch, cultureel als technologisch. Verassende/vernieuwende toepassingen in werkwijze, combinaties en smaken zullen aangeboden worden. In en gezellige en leerzame sfeer.

Menukaart inspiratie voor uw onderneming


Mik le Chef is een persoon met culinaire creativiteit die rekening houdt met de industriƫle problematiek. Beschikt over de volgende kennis:

- Maken van salades, die zonder conserveringsmiddelen houdbaar zijn
- Ontwerpen van Sandwiches en luxe broodjes, vers en diepvries
- Luxe diepvries maaltijdcomponenten ontwikkelen
- Luchtvaartmaaltijden ontwikkelen, vers en diepvries

Hiernaast geeft Mik Le Chef adviezen aan kleine horeca gelegenheden hoe de menukaart verbeterd kan worden en hoe de inkoop efficiƫnter en goedkoper kan om kosten te besparen en toch een goede maaltijd te kunnen serveren.

Telefoon


+31 6 4861 5058